Erre a legtökéletesebb válasz, a gyümölcs alakot váltott és egész egyszerűen üvegbe zárt gyümölcs lett.
A Mixer pürék reprezentálják a szirupok nagy evolúcióját a koktél készítésben, és nem beszélve arról, hogy a legjobb alternatívává váltak a friss gyümölcsök helyett, ha koktél készítésről van szó. A koncentrált pürék megoldják a gyümölcsök szezonális problémáját is, amikor nem elérhetőek. Sőt elérhetővé tesznek számos különféle ízt és megoldja a szezonális friss gyümölcsök íz hiányát és az est végére a fel nem használt termékek pazarlását is.
A kezdetektől fogva az volt a cég célja, hogy hatékony megoldást nyújtson a mixerek számára, minél gyorsabban, jó minőségű alapanyagból tudjanak koktélokat készíteni a lehető legkevesebb pazarlással és ez különösen megoldhatná az íztelen és felvizesedett ital problémáját, amit az egyre szegényebb és íztelen friss gyümölcsök okoznak.
A Mixer pürék olyan professzionális felhasználásra szánt gyümölcskészítmények, amelyek egyenértékűek 100%-os gyümölccsel és a tökéletes érés pillanatában lettek leszüretelve és koncentrálva. Használhatók italok keverésekor, hogy növeljék és kiegyensúlyozzák a friss gyümölcs tartalmát, vagy helyettesítsék a gyümölcsöket, amikor nem elérhetőek. Textúrájuk és kiváló minőségük miatt a Mixer pürék a legjobb alternatívák a friss gyümölcsök kiváltására koktélokhoz, turmixokhoz, vagy akár forró italokhoz, desszertekhez.
A gyümölcsöket a világ minden tájáról gyűjtik össze, tiszteletben tartva a valódi gyümölcs eredetét, majd válogatva az intenzív ízű és aromájú tökéletes termésekből. A gyümölcsöt akkor szedik le, amikor eléri érettségét, tökéletes egyensúlyt teremtve ezzel a gyümölcs édes és a belső húsos része között. Ezután a pürét gyorsan koncentrálják, hogy megőrizze a frissen szedett gyümölcs frissességét és minőségét. A koncentrálási folyamat azért hasznos, mert így teret nyernek ahhoz, hogy más szükséges összetevők is bele kerüljenek megfelelő arányban és azért is hasznos, hogy a felesleges vizet így eltávolítják, amely a koktélok készítésekor úgyis vissza fog kerülni.
A koncentrálási folyamat javítja a kiválasztott alapanyagot azáltal, hogy megóvja annak természetes illatát. Valójában a gyümölcspürét soha nem pasztörizálják a folyamat során. Az érzékszervi tulajdonságok stabilizálása érdekében a gyümölcspürét ügyesen keverik más összetevőkkel, mint például citromlé, cukor és természetes pektin. A gyümölcs héjből kivont illóolajok hozzáadása szintén elengedhetetlen a termék teljesítményének javításához, amikor azt bármilyen italhoz keverik. Ahhoz, hogy a koncentrált püré íze és aromája fennmaradjon még akkor is, ha akár jéggel, alkohollal, tejjel, vagy gyümölcslével hígítjuk, a végső italban éreznünk kell a szezon legjobb gyümölcsének az állandó ízét.
Kinyitod csak az üveget és valódi gyümölcsvelőt találsz 30 féle ízben anélkül, hogy időt pocsékolnál friss gyümölcsök keresésével és azok megtisztításával.
Minden egyes koktélhoz felhasznált Mixer püré mennyisége 50%-al kevesebb, mint más terméknél és ezáltal jelentősen csökken az ital bekerülési ára.
A termék hosszabb ideig eltartható a gyors kiöntőfej lezárásával és az est végére nincs több pazarlás.
A Mixer a világ minden tájáról importálja a püréket, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa szezontól függetlenül.
A Mixer pürék olyan termékek, amelyeket kifejezetten keverésre és turmixolásra terveztek hozam, íz, sűrűség, textúra, aroma és szín szempontjából. Bárki, aki használja, biztos lehet abban, hogy mindig tökéletes italt készít.
Összetételének és tartós íz világának köszönhetően a Mixer koncentrált gyümölcspüré intenzív és gyümölcsös ízt ad a kész italnak.
A teljesen lezárt palack 24 hónapig tartható el. Felbontás után szoba hőmérsékleten 3 hónapig. Hűtőszekrényben tárolva a termék hosszabb ideig tárolható.